PayPal betalingenBancontact en Mister Cash betalingeniDeal betalingen

Betaalbare klankschalen in diverse maten en soorten.
Klankschalen worden gebruikt als unieke klankinstrumenten. De schalen laten een rijkdom aan klanken horen na het aanslaan.
Klankschalen worden volgens de traditie gemaakt uit 7 metalen die elk een heel specifiek geluid produceren, al deze klanken samen zorgen voor het zingen van de schaal.

Onze klankschalen zijn oa afkomstig uit Tibet, Nepal en Bengalen. Ze worden gebruikt als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten, maar het zijn vooral ondersteunende geluidsbronnen die door de rijke sonische trillingen, het zingen het lichaam en de geest openstellen. Ze helpen je om in balans met jezelf en je omgeving te komen.  Aangezien ons lichaam voor 75 % uit water bestaat en de zuivere harmonische klanken zich heel soepel door cel- en weefselstructuur bewegen, zullen de trillingspatronen van deze schalen onszelf en anderen in balans brengen.

De inwerking van klank staat los van het bewustzijn.We nemen de klank niet alleen via onze oren op, maar iedere cel van ons lichaam is onderhevig aan klankaanraking.

De klank doordringt ons hele systeem, elke cel, alle weefsels en organen (ook waar zich blokkades bevinden) worden aangetrild en kunnen zo weer in balans gaan resoneren (meetrillen) met de rest van het lichaam.

Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Wij hebben een grote sortering klankschalen en toebehoren op voorraad.